?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

"Зарница" "Мълния" "Lightning"
х/м платно,масло oil on canvas
50х50 cm
190 лев/112 EUR/140 USD
XZarnica 50x50 U

"Дрёмник" "Блатен дремник" "Marsh Helleborine"
х/м платно,масло oil on canvas
30х45 cm
70 лев/41 EUR/51 USD
avgust2011 095 U

"Ясный день" "Хубав ден" "Fine day"
х/м платно,масло oil on canvas
30х50 cm
140 лев/87 EUR/108 USD
X Jasnyj den' V U

"Жемчужина" "Перла" "Pearl"
х/м платно,масло oil on canvas
40х60 cm
180 лев/112 EUR/140 USD
X Primorsko - zhemchuzhina U V

"В пути" "По пътя" "On the way"
х/м платно,масло oil on canvas
25х30 cm
60 лев лев/41 EUR/51 USD
X V puti U

"Вечер в Долни-Чифлик" "Вечер в Долни-Чифлик" "Evening in Dolni-Chiflik"
х/м платно,масло oil on canvas
25х30 cm
60 лев лев/41 EUR/51 USD
X Vecher v Dolny Chiflik U

"Весна на Страндже" "Пролет на Странджа" "Spring in Strandja"
х/м платно,масло oil on canvas
30х55 cm
100 лев/82 EUR/102 USD
X Vesna na Strandje U

"Весна в горах" "Пролет в планината" "Spring in the mountains"
х/м платно,масло oil on canvas
40х50 cm
120 лев/97 EUR/121 USD
X Vesna v gorah V U

"Дельфиниум" "Делфиниум" "Delfinium"
х/м платно,масло oil on canvas
35х40 cm
140 лев/97 EUR/121 USD
XDelfinium

""Куда бы ни был я влеком судьбой..."(Сеферис)" "Поезия на Сеферис"" "Seferis's poetry"
картон/см.тех. картон mixed media on cardboard
50х40 cm
140 лев/97 EUR/121 USD
XKentavry50x40jpgLJ

"Старая стена.Вильнюс." "Старата стена. Вилнюс." "Old wall. Vilnius."
х/м платно,масло oil on canvas
30х45 cm
140 лев/87 EUR/108 USD
XTata viln.dvorik 30х45U

"Лилии" "Лилии" "Lilies"
х/м платно,масло oil on canvas
45х50 cm
160 лев/102 EUR/128 USD
XTT Lilii 45x50

"У озера" "Край езерото" "Near the lake"
х/м платно,масло oil on canvas
50х40 cm
160 лев/97 EUR/121 USD
XU ozera

"Вечер" "Вечер" "Evening"
х/м платно,масло oil on canvas
60х70 cm
230 лев/133 EUR/166 USD
XVecher

Серия "На улицах Бургаса" "На улицата в Бургас" "On the streets of Burgas"
смешаная техника на бумаге хартия mixed media on paper
15х20 cm
3шт.-15 лев/8 EUR/10 USD
3бр.-15 лев
3 - 8 EUR/10 USD
Na ulicah Burgasa 1 U

Na ulicah Burgasa 2 U

Na ulicah Burgasa 3 U

Na ulicah Burgasa 4 U

Na ulicah Burgasa 5 U

Na ulicah Burgasa 6

Na ulicah Burgasa 7 U

Na ulicah Burgasa 8 U

Na ulicah Burgasa 9 U

Na ulicah Burgasa 10 U

Na ulicah Burgasa 11 U

КАК Я ДЕЛАЮ ЭТОТ АУКЦИОН.КАКЪВО АЗ ПРАВЯМ ТОЗИ ТЪРГ. HOW I DO IT.

1. От каждой продажи я возьму себе только 20%. Остальные 80% пойдут в Украину на лечение раненых. Я буду высылать каждому квитанцию о переводе средств.
Аз ще отнеме за мен само 20% от всяка продажба. Останалите 80% отива в Украйна за лечение на ранените. Аз ще изпрати документ за прехвърляне на средства към всеки купувач.
I take for me only 20% from each sale. The remaining 80% goes to Ukraine for the treatment of the wounded. I will send you a document, you'll can see it's thrue.

2. Рядом с каждым лотом Вы видите стартовую цену.
Если Вы хотите предложить большую цену - Вы пишете её в комменте. Если Вы хотите скрыть Ваше участие - пишете Ваше предложение мне лично, а я пишу коммент "Предложена такая-то цена инкогнито".
Можете да видите началната цена за всяк лот. Ако искате да се предложи по-висока цена - можете да го напишете в коментарите. Ако искате да скриете Вашия участие - напишете Вашието предложение мен в лично, аз пиша коментари "такава цена е предложена от инкогнито"
You can see the starting price for each lot.
If you want to offer a higher price - you write it in the comments. If you want to hide your participation - write your proposal to me personally, as I write comments "suggested such a price."

3. Если Вы живёте не в Бургасе или Бургасском регионе - Вам придётся оплатить ещё и почтовые расходы. Это может быть до 20EUR если слать в Россию, США или куда-то столь же далеко. По Болгарии, конечно, намного меньше.
Ако Ви живете не в Бургаски регион - Ви ощо плащате за ЕКОНТ.
I'm sorry, but shipping is your (it take maximum about 20EUR)